0 12 EYLÜL 1980 DARBESİNİN 30.YILINDA BESLEYENLER VE BESLENENLER KARİKATÜR SERGİSİ

/ Çarşamba, Temmuz 28, 2010 /

"Arkadaşlar Merhaba
Son günlerde gündemede oturan 12 Eylül tartışmaları arasında bizim sergide tamamlandı. 51 çizer 124 karikatürle katıldı. Bunların içinden 70 adet ile sergiyi gerçekleştireceğiz. Abümde ise 90 karikatür olacak. Ayrıca albümde yitirdiğimiz ustaların bu konuda 30 karikatürü olacak. Yine Canol Kocagöz'ün yazısı ve arşivinden fotoğraf ve belgeler bulunacak.
Sergiyi Eylül ayında 30 il ve ilçe'de açacağız. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Sizlerinde açmak istediğiniz yer varsa iletebilirsiniz. Yurt dışında, 4 ülkede açmak içinde görüşmelerimiz sürüyor. Afiş tasarımını Sevgi Yılmaz arkadaşımız üslendi. Kendisine teşekkür ederiz. Ben ön bilgi olarak bunları iletiyorum. Gelişmeleri zaman, zaman sizlerle paylaşacağım. Sergiye gösterdiğiniz ilgi ve katılımınız için bir kez daha teşekkür ederim. Selamlar."
MUSTAFA YILDIZ

Sergiye katılan sanatçılar:Abidin Köse,Ali Karayel,Atay Sözer,Aslı Yücel,Aşkın Ayrancıoğlu,Atilla Atala,Atilla Pasin,Ayten Köse,Baki Murat Top,Birol Çün,Bülent Han,Canol Kocagöz,Cem Koç,Çiğdem Demir,Dinçer Pilgir,Emre Yılmaz,Eray Özbek,Ercan Baysal,Erdem Çolak,Ergun Akleman,Erol Ergül,E.Yaşar Babalık,Faruk Soyarat,Firuz Kutal,İ.Serdar Sayar,İsmail Kar,Kamil Yavuz,Levent Dağaşan,Lütfü Çakın,Mehmet Kahraman,Mehmet Tevlim,Mehmet Zeber,Mete Erden,Murat Aslan,Murat Özmenek,Musa Keklik,Mustafa Ak,Mustafa Yıldız,Özhan Mercan,Recep Bayramoğlu,Saadet Demir Yalçın,Sadık Öztürk,Sait Munzur,Serkan Demir,Semih Poroy,Serpil Kar,Sezer Odabaşıoğlu,Taner Özek,Uğur Deniz Kuşgöz,Vahit Akça,Yalçın Eroğlu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Arşiv

Bu Blogda Ara

 
Copyright © 2011 Çiğdem Demir, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger