1 "Dekolte Giyen Tecavüze Uğrar " diye buyurdu bir profesör...

/ Salı, Şubat 22, 2011 /

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana BilimDalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker  taciz ve tecavüz olaylarıyla ilgili ne saçmalamış????:

‘SORUNUN ODAĞI KADIN’
“Sorunun odağında kimvar? Kadın var. Kardeşims en dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikâyet etmen makul değildir. Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur, ama kadının da suçu göz ardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur.”

Prof. Çeker, “Öncelikle belirtmeliyim ki dinimizde böyle bir ceza yok. Bu, siyasi otoritenin kararı ile uygulanan bir ceza yöntemidir” dedi.


Ben de üstteki karikatürümü ve alttaki alıntıyı dimağlarınıza sunuyorum.Bu konuyla ilgili çizgilerim devam edecek...


"Bak evlat" dedi ihtiyar."Şu bahçede vişne toplayan kızlar hepsi senin bacılarındır.Dayı kızlarındır.Dayı kızların ,emmi kızların. Onlarla birlikte büyüdün sen, beşikleriniz yan yana kuruldu avlularda. Gönlünü ferah tutamıyorsan onlara karşı, hepsini karaçarşafa soksam da sen yine günaha girersin. Günah onların saçlarında değil senin yüreğindedir. "Kiraz ağacından yapılmış bastonuna dayanarak,zorlukla kalktı yerinden,kendine destek vermek isteyen torununu eliyle durdıurdu "Sen sevabı da günahı da yüreğinde ara."

               AYŞE KULİN
GENİŞ ZAMANLAR (Son Zamanlar)
Syf:51

1 yorum:

Adsız on: 2 Kasım 2014 11:29 dedi ki...

iyi o halde soyunup çıkın bakalım sokağa ne geliyor basınızaaa.. madem suç erkekte... velhamdulıllah bizler testturumuze dıkkat eden insanlarız ve homdolsun bugüne kadar bır lafa dahı maruz kalmadık neden cunku degerliyizz.. değerli olduğumuz için degerlerımızı saklarız basit insanllar gibi dolaşmayız meydanlarda....

Yorum Gönder

Arşiv

Bu Blogda Ara

 
Copyright © 2011 Çiğdem Demir, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger